L’aigua de la Platja de Castelldefels excel·lent!!

L'aigua de la Platja de Castelldefels excel·lent!!

Segons les anàlisis setmanals de l'ACA, la qualitat de l'aigua no es va veure afectada per la presència de la substància detectada el passat 9 de juliol.

{mosimage}La Platja de Castelldefels va presentar una qualitat sanitària d'aigua excel·lent entre els passats 2 i el 8 de juliol, segons les anàlisis de les aigües del litoral que realitza cada setmana l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA). No obstant, durant les tasques d'inspecció i control del Programa de Vigilància i Informació de l'estat de les platges de la temporada de bany 2008, L'ACA ha detectat en el mostreig efectuat el passat dissabte, 12 de juliol, una alteració de la qualitat sanitària de les aigües de bany de la platja de Castelldefels, concretament, al punt localitzat davant el carrer número 5 bis. Per això, s'informa als banyistes de l'alteració temporal de la qualitat sanitària de la platja en aquest punt, com a mesura preventiva.

L'ACA indica també que la qualitat de l'aigua no es va veure afectada per la presència de la substància blanca que es va detectar la setmana passada en alguns punts de la costa del Baix Llobregat, entre ells Castelldefels, i del Garraf, que es va identificar com a oli de palma i que es va dipositar en forma de franges en primera línia de mar.

També l'estat de la sorra va ser net a Castelldefels, i l'increment d'usuaris no va suposar un empitjorament del seu aspecte.