Oberta inscripció Menjars d’Arreu del Món

Oberta inscripció Menjars d'Arreu del Món

El Consell de Pau i Solidaritat de l'Ajuntament de Castelldefels ja prepara aquest dinar popular amb plats típics d'arreu del planeta.

{mosimage}Per a conèixer i enriquir la ciutadania de la diversitat cultural que hi ha a Castelldefels, el Consell de Pau i Solidaritat organitza anualment un dinar popular amb plats típics d'arreu del món, preparats per veïns i veïnes de Castelldefels.

Aquest any, els Menjars d'Arreu del Món es celebraran el proper 25 d'octubre, i el Consell de Pau i Solidaritat ja ha començat la seva organització amb l'obertura de la inscripció per als cuiners i cuineres que vulguin participar preparant un plat típic d'algun lloc del món.

Totes aquelles persones interessades a participar-hi com a cuiners i cuineres, s'han de posar en contacte amb l'Àrea d'Educació, Pau i Solidaritat de l'Ajuntament, al telèfon 93 665 11 50 extensió 1359, o bé, per correu electrònic a: marta.domenech@castelldefels.org