Sistema Integral de Qualitat Turística en Destinacions

Sistema Integral de Qualitat Turística  en Destinacions

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat lliura un diploma per certificar-se en el Sistema Integral de Qualitat Turística  en Destinacions (SICTED) a 59 establiments i entitats de la costa de la comarca.

{mosimage} 

El certificat SICTED té com a finalitat impulsar la qualitat en el sector turístic i fer-lo més competitiu. El SICTED respon també a la necessitat de dotar les destinacions turístiques de mecanismes que permetin integrar i focalitzar les actuacions empreses des d’un objectiu comú, consolidant així els esforços individuals a nivell subsectorial.

{mosimage}Els promotors del projecte han estat la Diputació i la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Barcelona. L'any 2007 el Consorci de Turisme del Baix Llobregat es va sumar en aquest projecte que, de moment, s'ha iniciat a la zona costanera de la comarca. El passat 13 de maig, la Taula de Qualitat Turística del Baix Llobregat, va prendre la resolució final a la Seu del Consell Comarcal, en la qua es va aprovar el distintiu a 59 empreses dels municipis de Castelldefels, Gavà, Viladecans i el Prat de Llobregat. Rosa Boladeras, Presidenta del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, ha estat l'encarregada de lliurar els diplomes. El Consorci ja ha obert el termini d'inscripcions 2008-2009 {mosimage}per a aquelles empreses i entitats de la Costa del Baix que vulguin participar en la segona convocatòria d'implantació del SICTED.

Les empreses certificades de Castelldefels el passat 2 de juliol són les següents:
Apartaments SG
Avantravel Viatges
Best Western Hotel Mediterráneo
Brasseria El Sitio
Canal Olímpic de Catalunya
Creu Roja Castelldefels – Gavà – Begues
{mosimage}Federació de Comerç de Castelldefels
Gremi d'Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat
Hotel Apsis Bcn Events
Hotel Luna
Hotel Neptuno
La Voz de Castelldefels
Masd Mediterráneo Apartamentos Turísticos
Modes Magda
Oficina de Turisme Local i Comarcal de Castelldefels
Over Touring
Over Touring II
Platja de Castelldefels
Restaurant Andalucía
Restaurant La Canasta
Restaurante El Sitio
Serveis Reunits, S.A.

{mosimage}   {mosimage}