Tràmits municipals des de la Platja

Tràmits municipals des de la Platja

Les instal·lacions del recentment inaugurat Espai Municipal del Mar, que ocupa una part de les dependències del Club Nàutic de Castelldefels (Pg Marítim, 271-275), allotja entre els seus serveis descentralitzats una Oficina d'Atenció a la Ciutadania (OAC) a la platja.

{mosimage}Aquesta oficina està oberta al públic en horari de 10 a 14 hores de dilluns a divendres, i s'hi poden fer els mateixos tràmits i gestions que a dia d'avui es fan a l'OAC de l'Ajuntament (registre d'entrada, altes, modificacions, volants i certificats d'empadronament, Número Net, etc…). D'aquesta manera, no és necessari desplaçar-se fins a l'ajuntament per poder fer aquestes gestions, sinó que es poden fer directament des d'aquest nou servei de la platja.

La iniciativa s'emmarca en la voluntat de l'Ajuntament de promoure un funcionament més eficaç i proper de l'administració municipal en les seves relacions amb la ciutadania.