Una targeta per al comerç

Una targeta per al comerç

{mosimage}La Federació de Comerç de Castelldefels està estudiant i analitzant la possibilitat d’implantar un sistema de fidelització, anomenat també Targeta Client o Targeta Moneder.

La Junta Directiva s’ha reunit amb cinc empreses especialitzades buscant el millor sistema i la millor oferta que s’adapti a les característiques del nostre comerç; paral·lelament, ens entrevistem amb tres entitats bancàries per assolir el suport informàtic i financer per fer realitat aquest projecte.

Busquem un sistema ideal perquè els comerciants de Castelldefels tinguin una targeta de fidelització que pugui competir amb les millors targetes de les marques més importants, com ara El Corte Inglés, Caprabo, Cortefiel, Carrefour, etc.

Amb aquestes targetes els comerços premien els seus clients amb un percentatge de les compres que realitzen, i que es grava en el xip de la targeta, per aconseguir que els clients es vegin gratificats per la repetició de les seves compres en aquests comerços i estiguin interessats a tornar a comprar per gastar-se els diners que aconsegueixen amb les seves compres.

Atès que és una targeta amb xip de memòria, això li dóna la possibilitat a la Federació de Comerç de Castelldefels de poder anar implementant més serveis, com ara pagar la zona blava d’aparcament, negociar amb entitats com l’Ajuntament per fer els carnets de biblioteques, posar-se d’acord amb societats culturals perquè tinguin en els seus carnets les funcions de fidelització, etc.

Aquest és un projecte de futur i hem consultat diverses Associacions de Comerciants de municipis veïns que van implantar aquesta Targeta (Viladecans, El Prat, Cornellà, Sabadell, Sant Sadurní d’Anoia, Mercats de Barcelona i altres) amb un gran èxit en la seva gestió, però hem de comptar amb la implicació total dels comerciants de la nostra ciutat, demanant la targeta en finalitzar la compra. Ja tenim el suport de l’Ajuntament, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

Esperem concretar pròximament aquesta nova eina per als nostres comerciants i augmentar les seves vendes i assolir la complicitat dels veïns de Castelldefels. Volem potenciar la nostra ciutat, volem un comerç viu.