Alerta comerços de Castelldefels!!

Alerta comerços de Castelldefels

Alerta davant un frau en nom de la policia als comerços de Castelldefels, la Policia Local adverteix sobre un frau en el qual es demana diners per a una suposada revista de policia.

{mosimage}La Policia Local de Castelldefels ha detectat que algunes persones acudeixen als comerços de la ciutat demanant diners assegurant que és per a una revista de policia. Habitualment afirmen anar en nom de la Policia Local i, en ocasions, dels Mossos d'Esquadra.

La Policia Local adverteix als ciutadans i comerciants de la ciutat que es tracta d'un frau i recomana no fer cas d'aquestes peticions i contactar immediatament amb la Policia Local, o bé, amb els Mossos d'Esquadra.

Telèfons:

  • Policia Local: 93 636 03 20 / 092
  • Mossos d'Esquadra: 93 551 91 10 / 112