El diputat de CiU al Parlament J. Rull va parlar d’infraestructures

El diputat de CiU al Parlament de Catalunya Josep Rull va parlar d'infraestructures

{mosimage}El dimecres 23 de juliol, convidat pel grup local de Convergència amb la seva presidenta, Anna Maria Pérez, al capdavant, el diputat de CiU al Parlament de Catalunya Josep Rull va parlar d'infraestructures a un considerable grup de persones que van aplegar-se en una de les sales polivalents del Centre Frederic Mompou de la ciutat. Josep Rull va parlar de la L-12, L-9, de Rodalies, de línies d'autobusos i del soroll dels avions. Aquest darrer tema va promoure un debat molt interessant entre el públic assistent, atès que hi havia representades diverses associacions de veïns afectats per aquest problema. Josep Rull, que setmanes abans havia presentat una Proposta de Resolució al Parlament en què advocava per canviar els límits de vent que permeten la utilització de la configuració Est (molt perjudicial per a Castelldefels) per tal que un menor nombre d'aeronaus la facin servir. El diputat de CiU va apuntar diferents projectes i va convocar la gent a una pròxima trobada a la tardor en què estarà en disposició de donar més i millor informació, fruit de la molt activa feina que CiU està duent a terme en aquest tema tan delicat, del soroll dels avions.