Se salva una tripulant de Spanair i veïna de Castelldefels

Se salva una tripulant de Spanair i veïna de Castelldefels

Antonia Martínez Jiménez va ser l’única supervivent dels deu membres de la tripulació del vol JK 5022 de Spanair que es va accidentar a l'aeroport de Madrid. L’Antonia, de 27 anys i natural d'Úbeda (Jaén), va ser ingressada a l'Hospital de La Princesa de Madrid amb cremades facials i diferents fractures òssies. El pare de l'hostessa, en declaracions a diferents mitjans de comunicació, ha explicat que Antonia va néixer i es va criar a Úbeda (Jaén), però resideix a Castelldefels,  com molts altres empleats de companyies aèries.

Lamentablement, menys sort va tenir Gabriel Guerrero Durán, 32 anys, veí també de Castelldefels i traslladat ja a Huelva per ser enterrat. Segons diferents fonts, en ser destinat a la base barcelonina de la companyia Spanair, fa alguns mesos, Gabriel hauria fixat la seva residència a Castelldefels al costat de la seva nòvia.

Les banderes de l'Ajuntament de Castelldefels van onegar a mig pal en senyal de dol per les víctimes de l'accident aeri.