Tornen amb força els Castellers

Tornen amb força els Castellers de Castelldefels

{mosimage}El passat 11 de Setembre, Diada Nacional de Catalunya, els Castellers de Castelldefels van tornar a sortir a plaça a plantar castells després de tres anys sense aconseguir carregar cap castell.

Com en cada 11 de Setembre, els Castellers van descarregar un pilar de 4 davant la tomba de Rafael de Casanovas a Sant Boi de Llobregat, i un altre a Castelldefels, aquest aixecat per sota, en l’acte institucional davant del monument a la Senyera.

A la tarda, la Colla es va desplaçar a Les Roquetes del Garraf, convidats per la Colla Jove de Sitges, on van descarregar un tres de sis (3/6), un quatre de sis (4/6) i van intentar un quatre de sis amb agulla (4/6a) que va caure abans que poguessin sortir els dosos.

Aquesta actuació va suposar un gran èxit per als Castellers de Castelldefels, que veuen aquesta diada com un punt de culminació de la feina feta en la recuperació de la Colla i del fet casteller a Castelldefels. Després de força anys amb poca gent a la colla, enguany tornen a ser suficients per plantar castells, però encara cal ser molts més!

Tothom pot participar en els castells, que són una activitat molt adequada per fer en família, des dels més grans als més menuts, tothom és necessari per al castell. Us esperen tots els divendres a partir de les 21h al local de l’Agrupació de Cultura Popular (Avinguda Lluís Companys, 6). També hi podeu contactar al telèfon: 93 664 20 50.