XXI Mostra de Cuina, la Festa del paladar
20 de setembre'08, dissabte al Parc de la Muntanyeta 13.30h
Aquí pots veure el programa, els restaurants que hi participen, plats, cases comercials, etc. I en aquest enllaç l'edició especial de La Voz en PDF de la XXI Mostra de Cuina.
{mosimage}Programa XXI Mostra de Cuina
- Dilluns, 8 de setembre'08
20.00 Cinema Metropol
Projecció de la pel·lícula: “Sin Reservas”
Després de la projecció es farà una degustació gastronòmica.
Entrada: 5 € - Dissabte, 20 de setembre'08
13.00 – Inauguració oficial de la Mostra al Parc de la Muntanyeta
13.30 – Degustació dels diferents plats i begudes
15.00 – Animació musical
El preu del tiquet per a la degustació de menjars i begudes és de 18 euros.
• Tiquet per a nens fins a 12 anys: 6 euros.
• Informació i venda de tiquets a les oficines del Gremi d’Hostaleria (de 9 a 13 h), carrer Pintor Serrasanta, 4 (Oficina d’Informació Turística) i en tots els restaurants que hi participen. Fins al dia 19 de setembre, un 10% de descompte. - Dilluns, 22 de setembre'08
21.00 Cinema Metropol
Projecció de la pel·lícula: “El Festín de Babette”.
Després de la projecció es farà una degustació gastronòmica.
Entrada: 5 € - Diumenge, 28 de setembre'08
21.30
• Sopar de clausura de la XXI MOSTRA DE CUINA a l’HOTEL APSIS BCNEVENTS de Castelldefels
• Lliurament de diplomes
• Lliurament del “Tenedor de Oro” en les tres categories
• El preu del tiquet per a aquest acte és de 60 euros.
• La reserva anticipada s’ha de fer al Gremi d´Hostaleria de Castelldefels al telèfon 93 665 37 54 - Dilluns, 27 d’octubre'08
18.00 – V TROBADES GASTRONÒMIQUES
• Conferència a càrrec del prestigiós xef amb 1 estrella Michelin, Sr. Nandu Jubany, del Restaurant Can Jubany de Calldetenes.
• Conferència a càrrec de la Sra. Núria Carazo, catedràtica de l’Escola d’Agricultura (UPC).
• Lliurament dels reconeixements del 1er Concurs de Tapes de Castelldefels
• Lliurament dels Premis del Concurs de Receptes
• Lliurament de Diplomes als xefs amb “Cuchara de Plata” Any 2008
Lloc: Aula Magna del Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels
Restaurants que participen a la XXI Mostra i Plats que hi presente
- {mosimage}BAR RESTAURANT BOCATA’S
Paella a la marinera - BEST WESTERN HOTEL MEDITERRÁNEO
Pebrots del piquillo farcits de lluç amb salsa de porros - BROOKS PIZZA BAR
La Pizza picant - CARNISSERIES SOLER-CÁRNICAS CHAVES
Tira de rostit i botifarra casolana a la brasa - ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
Galta guisada, puré de patata i orellanes en textures - GAU GOURMET & CATERING
“4 moments GAU” Xopets de carbassó amb martini blanc, torrada de sobrassada, ceba caramel•litzada i el nostre brownie - GRAN HOTEL REY DON JAIME-HOTEL BELAIR
Caputxí de tomàquet i parmesà, amb romaní i anxova - HOTEL APSIS BCN EVENTS-RESTAURANT 664
Broqueta de pollastre yakitori damunt saltat de tallarines i verdures - HOTEL CIUDAD DE CASTELLDEFELS-HOTEL PLAYAFELS
Caputxí de tomàquet i parmesà, amb romaní i anxova - PIZZA WORLD
Pizza Hawaiana. - RESTAURANT ANDALUCÍA
Bacallà confitat sobre verdura, poma i salsa de pebrots del piquillo - RESTAURANT CAL MINGO
Pernil natural rostit amb Pedro Ximénez i figues confitades - RESTAURANT CAN PERE MARTÍ
Mongetes amb calamarsons. - RESTAURANT EL CELLER D’EN SADURNÍ I CAVES MONTAU DE SADURNÍ
Sípia amb pèsols i menta. - RESTAURANT EL ELEFANTE
Arròs amb curri amb encenalls de coco i coriandre - RESTAURANT I BRASSERIA EL SITIO
Fideuada de cabell d’àngel - RESTAURANT KILÓMETROCERO
Mini mandonguilles de vedella gallega guisades amb sípia i pèsols de l’hort - RESTAURANT LA CANASTA
Fricandó de rap amb bolets - RESTAURANT LA GIOCONDA
Lluç farcit de marisc - RESTAURANT MAR BLANC
Milfulls de patata i bacallà gratinat amb allioli de mel - RESTAURANT LA SAL
Crep farcida de marisc amb salsa de nècores. - RISTORANTE PIZZERIA COLOSSEUM
Tiramisú amb Lamponi “frambuesas”. - BAR BYE BYE BRASIL
Caipirinha - CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
Xopets - FORN DE PA CASTELLDEFELS
Capricis de Castelldefels i púding de poma - FORN DE PA ROSSELLA MONTSERRAT
Tronquets de Castelldefels i especialitats - FRUTAS ANTONIO
Fruites en general - ICE NATUR
Gelats i sorbets artesans - TENTAZIONE GELATO D’AUTORE
Gelats artesanals
Cases Comercials Participants
• ANTONIO MASCARÓ, S.L.
• BAYARRI CELLER-MATA D’ABELLÓ
• BAYARRI CELLER-COLLVERD
• BAYARRI CELLER-BODEGAS IRACHE
• BAYARRI CELLER-CELLERS UNIÓ-CARDÚS
• BAYARRI CELLER-DOMECQ BODEGAS
• BODEGAS SEGURA
• BODEGAS MIGUEL TORRES
• CAFES IL GONDOLERO
• CAVAS Y VINOS AVIDA
• CELLER VALLÉS
• CERVESES DAMM, SA – AIGUA VERI
• COBEGA, SA – COCA-COLA
• CODY “Jamón de Bellota”
• FREIXENET
• GRIMAU-BOVIS-GRUP GALVEZ
• MAKRO AUTOSERVICIO MAYORISTA, SA
• PUIG MUNTS, SL
• SEÑORÍO DE MONTANERA
• SOLBAR
• THERMOMIX – TM31
• TORRES IMPORT -JEAN LEON
Entitats col·laboradores
• AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS
• GRÀFIQUES SIAN
• CERVESES DAMM, SA
• COBEGA, SA – COCA-COLA
• CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
• CREU ROJA CASTELLDEFELS
• DECORACIÓ FLORISTERIA ARIADNA
• DIPUTACIÓ DE BARCELONA. TURISME TOTAL
• ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
• FUNDACIÓ ESPORTIVA I SOCIAL ENDAVANT
• HIELOS FRADEJAS
• JARFELS
• LA VOZ DE CASTELLDEFELS
• MIGUEL COBO, SL
• RÀDIO CASTELLDEFELS
• SOLVICE, SA – HIERRO 1987, SA
• TINTORERIAS PRESS TO
• VIAJES SAGASA