XXI Mostra de Cuina

XXI Mostra de Cuina, la Festa del paladar

20 de setembre'08, dissabte al Parc de la Muntanyeta 13.30h
Aquí pots veure el programa, els restaurants que hi participen, plats, cases comercials, etc. I en aquest enllaç l'edició especial de La Voz en PDF de la XXI Mostra de Cuina.

{mosimage}Programa XXI Mostra de Cuina

  • Dilluns, 8 de setembre'08
    20.00 Cinema Metropol
    Projecció de la pel·lícula: “Sin Reservas”
    Després de la projecció es farà una degustació gastronòmica. 
    Entrada: 5 €
  • Dissabte, 20 de setembre'08
    13.00 – Inauguració oficial de la Mostra al Parc de la Muntanyeta
    13.30 – Degustació dels diferents plats i begudes
    15.00 – Animació musical
    El preu del tiquet per a la degustació de menjars i begudes és de 18 euros.
    • Tiquet per a nens fins a 12 anys: 6 euros.
    • Informació i venda de tiquets a les oficines del Gremi d’Hostaleria (de 9 a 13 h), carrer Pintor Serrasanta, 4 (Oficina d’Informació Turística) i en tots els restaurants que hi participen. Fins al dia 19 de setembre, un 10% de descompte.
  • Dilluns, 22 de setembre'08
    21.00 Cinema Metropol
    Projecció de la pel·lícula: “El Festín de Babette”. 
    Després de la projecció es farà una degustació gastronòmica.  
    Entrada: 5 €
  • Diumenge, 28 de setembre'08
    21.30
    • Sopar de clausura de la XXI MOSTRA DE CUINA a l’HOTEL APSIS BCNEVENTS de Castelldefels
    • Lliurament de diplomes
    • Lliurament del “Tenedor de Oro” en les tres categories
    • El preu del tiquet per a aquest acte és de 60 euros.
    • La reserva anticipada s’ha de fer al Gremi d´Hostaleria de Castelldefels al telèfon 93 665 37 54
  • Dilluns, 27 d’octubre'08
    18.00 – V TROBADES GASTRONÒMIQUES
    • Conferència a càrrec del prestigiós xef amb 1 estrella Michelin, Sr. Nandu Jubany, del Restaurant Can Jubany de Calldetenes.
    • Conferència a càrrec de la Sra. Núria Carazo, catedràtica de l’Escola d’Agricultura (UPC).
    • Lliurament dels reconeixements del 1er Concurs de Tapes de Castelldefels
    • Lliurament dels Premis del Concurs de Receptes
    • Lliurament de Diplomes als xefs amb “Cuchara de Plata” Any 2008
    Lloc: Aula Magna del Campus de la Universitat Politècnica de Catalunya a Castelldefels

Restaurants que participen a la XXI Mostra i Plats que hi presente

  • {mosimage}BAR RESTAURANT BOCATA’S
    Paella a la marinera
  • BEST WESTERN HOTEL MEDITERRÁNEO
    Pebrots del piquillo farcits de lluç amb salsa de porros
  • BROOKS PIZZA BAR
    La Pizza picant
  • CARNISSERIES SOLER-CÁRNICAS CHAVES
    Tira de rostit i botifarra casolana a la brasa
  • ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
    Galta guisada, puré de patata i orellanes en textures
  • GAU GOURMET & CATERING
    “4 moments GAU”   Xopets de carbassó amb martini blanc, torrada de sobrassada, ceba caramel•litzada i el nostre brownie
  • GRAN HOTEL REY DON JAIME-HOTEL BELAIR
    Caputxí de tomàquet i parmesà, amb romaní i anxova
  • HOTEL APSIS BCN EVENTS-RESTAURANT 664
    Broqueta de pollastre yakitori damunt saltat de tallarines i verdures
  • HOTEL CIUDAD DE CASTELLDEFELS-HOTEL PLAYAFELS
    Caputxí de tomàquet i parmesà, amb romaní i anxova
  • PIZZA WORLD
    Pizza Hawaiana. 
  • RESTAURANT ANDALUCÍA
    Bacallà confitat sobre verdura, poma i salsa de pebrots del piquillo
  • RESTAURANT CAL MINGO
    Pernil natural rostit amb Pedro Ximénez i figues confitades
  • RESTAURANT CAN PERE MARTÍ
    Mongetes amb calamarsons.
  • RESTAURANT EL CELLER D’EN SADURNÍ I CAVES MONTAU DE SADURNÍ
    Sípia amb pèsols i menta.
  • RESTAURANT EL ELEFANTE
    Arròs amb curri amb encenalls de coco i coriandre 
  • RESTAURANT I BRASSERIA EL SITIO
    Fideuada de cabell d’àngel
  • RESTAURANT KILÓMETROCERO
    Mini mandonguilles de vedella gallega guisades amb sípia i pèsols de l’hort
  • RESTAURANT LA CANASTA
    Fricandó de rap amb bolets
  • RESTAURANT LA GIOCONDA
    Lluç farcit de marisc 
  • RESTAURANT MAR BLANC
    Milfulls de patata i bacallà gratinat amb allioli de mel
  • RESTAURANT LA SAL
    Crep farcida de marisc amb salsa de nècores.
  • RISTORANTE PIZZERIA COLOSSEUM
    Tiramisú amb Lamponi “frambuesas”.
  • BAR BYE BYE BRASIL
    Caipirinha
  • CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
    Xopets
  • FORN DE PA CASTELLDEFELS
    Capricis de Castelldefels i púding de poma
  • FORN DE PA ROSSELLA MONTSERRAT 
    Tronquets de Castelldefels i especialitats
  • FRUTAS ANTONIO
    Fruites en general
  • ICE NATUR
    Gelats i sorbets artesans
  • TENTAZIONE GELATO D’AUTORE
    Gelats artesanals

Cases Comercials Participants

• ANTONIO MASCARÓ, S.L.
• BAYARRI CELLER-MATA D’ABELLÓ
• BAYARRI CELLER-COLLVERD
• BAYARRI CELLER-BODEGAS IRACHE
• BAYARRI CELLER-CELLERS UNIÓ-CARDÚS
• BAYARRI CELLER-DOMECQ BODEGAS
• BODEGAS SEGURA
• BODEGAS MIGUEL TORRES
• CAFES IL GONDOLERO
• CAVAS Y VINOS AVIDA
• CELLER VALLÉS
• CERVESES DAMM, SA – AIGUA VERI
• COBEGA, SA – COCA-COLA
• CODY “Jamón de Bellota”
• FREIXENET
• GRIMAU-BOVIS-GRUP GALVEZ
• MAKRO AUTOSERVICIO  MAYORISTA, SA
• PUIG MUNTS, SL
• SEÑORÍO DE MONTANERA
• SOLBAR
• THERMOMIX  –  TM31
• TORRES IMPORT -JEAN LEON

Entitats col·laboradores

• AJUNTAMENT DE CASTELLDEFELS
• GRÀFIQUES SIAN
• CERVESES DAMM, SA
• COBEGA, SA – COCA-COLA
• CONFRARIA GASTRONÒMICA MÉS ONZE DE CASTELLDEFELS
• CREU ROJA CASTELLDEFELS
• DECORACIÓ FLORISTERIA ARIADNA
• DIPUTACIÓ DE BARCELONA. TURISME TOTAL
• ESCOLA D’HOSTALERIA DE CASTELLDEFELS
• FUNDACIÓ ESPORTIVA I SOCIAL ENDAVANT
• HIELOS FRADEJAS 
• JARFELS
• LA VOZ DE CASTELLDEFELS
• MIGUEL COBO, SL
• RÀDIO CASTELLDEFELS
• SOLVICE, SA – HIERRO 1987, SA
• TINTORERIAS PRESS TO
• VIAJES SAGASA