L’IES Sert d’enhorabona

L'IES Josep Lluís Sert de Castelldefels està d'enhorabona

{mosimage}El 16 de juliol la comissionada per a Universitats i Recerca, la Blanca Palmada, va lliurar les distincions als 112 estudiants que van obtenir una qualificació d'Excel·lent a les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) d'enguany, és a dir, una nota igual o superior a 9. L'acte va tenir lloc als Jardins del Palau de Pedralbes.

Dels 112 estudiants premiats, 4 pertanyen al Baix Llobregat i un d'aquests, el Sergio González Gaspar, ha estat alumne de l'IES Josep Lluís Sert de Castelldefels.

El centre, en general, i els professors, en particular, ens congratulem d'haver-lo tingut com a alumne.
Per altra banda, premis com aquest, a part de motivar-nos, ens animen a continuar esforçant-nos en la nostra feina i indiquen que al nostre centre la feina que es fa està ben feta.

Moltes vegades es parla de la motivació de l'alumnat que, de fet, és un eix fonamental perquè l'alumnat aconsegueixi adquirir els continguts que s'imparteixen a les aules, però també és molt important la motivació del professorat. Per això, hem d'aprofitar els èxits dels nostres alumnes per esforçar-nos cada dia una mica més en la nostra feina i tenir el reconeixement que necessitem i ens mereixem.

Felicitats Sergio!  I moltes gràcies!
José Luis Martínez
Coordinador pedagògic de l'IES Josep Lluís Sert