Nova prefectura de Policia Local

Castelldefels inaugura la nova prefectura de la Policia Local

Més qualitat en l’atenció i el servei que es presta a la ciutadania.

{mosimage}

Castelldefels va inaugurar el passat 4 d’octubre la nova seu de la Policia Local, situada a la plaça de l’Esperanto. L’acte va comptar amb la participació de l’alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla, el secretari de Seguretat del Departament d’Interior, Relacions Institucionals i Participació de la Generalitat, Joan Delort, i la regidora municipal de Governació, Maria del Mar Latorre.

Aquest nou equipament ja ofereix la totalitat i serveis que s’oferien a l’anterior comissaria del carrer Major. D’aquesta manera, tots els ciutadans que necessitin realitzar qualsevol tipus de gestió en les dependències de la Policia Local, han de dirigir-se ja a la nova comissaria. Es tracta d’un edifici de 3.700 m2 de superfície distribuïts en tres plantes. El soterrani acollirà el dipòsit municipal de retirada de vehicles per la grua. A la primera planta estaran situats els espais d’atenció al públic, molt més amplis i confortables que l’espai que es destinava a aquests usos en l’edifici del carrer Major. Entre els serveis que s’oferiran en aquesta planta destaca la recollida de denúncies, els departaments de policia assistèncial (unitat especialitzada en l’assistència a víctimes de la violència masclista), policia comunitària i educació vial, un aula per a cursos i conferències i l’arxiu. La segona i tercera plantes estan habilitades amb diversos espais d’ús intern i serveis.

Oficina d’expedició del DNI de la Policia Nacional
D’altra banda, l’edifici també acollirà, en un dels seus laterals, l’oficina de la Policia Nacional, que hi traslladarà el servei de tramitació de DNI, passaports i documents relacionats amb estrangeria que actualment  està oferint a la plaça 8 de Març.