Armand Güell nou president de CDC

Armand Güell,  nou president de CDC Castelldefels

{mosimage}

El dilluns 20 d’octubre, va ser elegit Armand Güell president de l’agrupació local de CDC Castelldefels. La participació va ser força elevada, cosa que parla molt a favor de la salut democràtica de la militància castelldefellenca, l’Armand Güell va obtenir un 64,28% dels vots mentre que la candidatura de la Gemma González va obtenir-ne 34,28%. Només hi hagué un vot en blanc. La mesa va estar presidida pel president comarcal, en Josep Maria Llop, i el president de la Federació de les Comarques de Barcelona,  en Jordi Turull.

En acabar la votació i proclamar-se vencedor, l’Armand Güell va declarar que “sóc el president de tots vosaltres” i va mantenir el seu tarannà integrador. Comença una nova etapa a CDC Castelldefels sota la presidència de l’Armand Güell, una etapa que recull la crucial i àmplia gestió de la presidenta sortint, l’Anna Maria Pérez.