Jordi Miralles, reelegit coordinador d’EUiA

Jordi Miralles, reelegit coordinador general d'EUiA

{mosimage}Jordi Miralles ha estat reelegit amb el 90% dels vots en el càrrec durant la cinquena assemblea del partit que s'ha fet el 8 i 9 de novembre a Barcelona. Ha estat la primera assemblea de la formació en què es presentava una llista única, on s'integren les 'diferents sensibilitats', segons Miralles. També ha apostat per anar més enllà amb ICV i passar de coalició electoral a coalició política aquesta legislatura.

Per Miralles, la coalició no s'ha de limitar a espais compartits, sinó a ser més participativa i arribar, així, a més potencial. En aquest sentit, els delegats han aprovat amb un 92,5% dels vots una resolució perquè aquesta coalició desenvolupi un veritable govern conjunt. Assolir la coalició política, de fet, serà un dels objectius primordials de l'últim mandat de Miralles com a coordinador general d'EUiA, que s'acabarà el 2012

L’equip de La Voz de Castelldefels volem felicitar en Jordi Miralles,  col.laborador habitual del diari, per aquesta reelecció.