Marcel Granollers, de Castelldefels, a la final de la Copa Davis

Marcel Granollers, de Castelldefels, a la final de la Copa Davis

El tennista local de 22 anys, Marcel Granollers, per suplir la baixa de Rafael Nadal i completar l'equip espanyol, jugarà la final a Argentina. El Marcel, de 22 anys i veí de Castelldefels, és la gran novetat en la llista per a la final de la Copa Davis que Espanya jugarà a l’Argentina del 21 al 23 de novembre.

{mosimage} 

Els habituals David Ferrer, Feliciano López i Fernando Verdasco seran els companys de Granollers en una convocatòria que completa com a cinquè home Santi Ventura.

Marcel  Granollers va aconseguir a Houston, el passat abril, el primer títol professional després de vèncer sobre terra batuda a James Blake. El Marcel ocupa el lloc 56 de la llista ATP, encara que fins ara no havia estat cridat per l'equip de la Davis. No obstant això, el capità va reconèixer que si Nadal hagués pogut jugar, el Marcel  hauria estat també citat com a suplent. Volem destacar que Marcel Granollers ha estat també Campió de la Davis júnior al 2002. Al 2004 va demostrar també la seva destresa com a jugador de dobles adjudicant-se el títol de Roland Garros júnior en aquest quadre.