Els Castellers de Castelldefels tornen a descarregar Castells a Castelldefels

Els Castellers de Castelldefels tornen a descarregar Castells a Castelldefels

{mosimage}En aquest any de recuperació de la colla castellera de Castelldefels, els castellers de Castelldefels encara no havien descarregat cap castell a la seva plaça. Però en el marc de la passada Festa Major d'Hivern, la colla castellera de la nostra vila va fer la seva millor actuació d'aquesta temporada, tancant amb gran èxit aquesta important temporada per a la colla, una temporada de treball i esforços per recuperar el fet casteller. 

Dissabte 6 de desembre, amb la companyia de la Colla Jove dels Castellers de L'Hospitalet, tornaven a descarregar la Torre de 6 (2d6) que feia 6 anys que no descarregaven, el segon tres de sis amb el pilar (3d6a) de la historia de la colla i varen intentar un cinc de sis (i5d6), que va caure amb els dosos col·locats i un quatre de sis (id4d6), que varen desmuntar amb l'anxaneta a dosos. Per acabar, varen descarregar un Pilar de 5 (Pd5) que també feia 6 anys que no descarregaven, pilar que va encomanar la màgia dels castells a tota una plaça entregada a la seva colla.

Ara els castellers de Castelldefels aturen els assaigs fins mitjan gener, quan començaran la preparació de la nova temporada amb l'objectiu de recuperar els castells de set per a la la Festa Major d'Estiu. Tots i totes esteu convidats a formar part de la Colla, a donar un cop de mà, a pujar, a fer pinya… a posar-se la camisa groga i sortir a les places a alçar castells.

T'hi esperem!
més  informació a: http://castellerscastelldefels.blogspot.com/