Festa del comerç

Festa del Comerç de Castelldefels

Organitzada per la Federació de Comerç i Serveis amb la col·laboració de l'Ajuntament, va incloure una conferència sobre 'Dinamització del comerç local'.

{mosimage}El Centre d'Activitats Ambientals de Cal Ganxo va ser escenari el passat 28 de novembre de la Festa del Comerç de Castelldefels, organitzada per la Federació de Comerç i Serveis de Castelldefels amb la col·laboració de l'Ajuntament. L'acte, al qual van assistir unes 150 persones, va incloure la conferència "Dinamització del comerç local" a càrrec del professor José Luis Salord Bertran, a més del lliurament de diferents reconeixements i premis.

La nota emotiva de la nit la van posar els reconeixements als comerços més antics de la ciutat: Peixateria "Colet" (1960), "Carnisseries Soler" (1965) i "Estanc Bou Nº 6" (1968).

La cita, que vol ser un punt de trobada del comerç local, va comptar amb la presència de Carles Mir, president de la Federació de Comerç i Serveis de Castelldefels; Carlos Juan Verdejo, del Consell de la Delegació del Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona; Miquel Pérez, president de Comerç de PIMEC del Baix Llobregat; Anna Pérez (CiU), regidora de Comerç i Promoció Econòmica i Antonio Padilla, alcalde de Castelldefels.

L'alcalde Antonio Padilla va anunciar en aquesta cita dels comerciants de la ciutat que, malgrat la crisi, l'Ajuntament realitzarà l'any vinent una major inversió en infraestructuras mentre que la regidora de Comerç i Promoció Econòmica, Anna M. Pérez, va traslladar als assistents la intenció per part de l'Ajuntament d'impulsar una línia de subvencions directes d'ajuda al comerç local. Per la seva banda, Carles Mir, va realitzar un balanç de les campanyes realitzades al llarg de 2008 i va animar els comerciants de Castelldefels a obrir aquest Nadal els caps de setmana del 20 i 21 de desembre i del 3 i 4 de gener amb la finalitat de treure el màxim rendiment possible a tot el potencial econòmic i comercial que Castelldefels pot aportar a consumidors i visitants, i, al mateix temps, incrementar les vendes.