La Planta de Compostatge tanca definitivament

La Planta de Compostatge tanca definitivament

L’activitat de tractament de residus que es realitza a la Planta finalitzarà definitivament el 31 de març de 2009, amb la qual cosa s’acabaran les males olors que provocava. L’Ajuntament utilitzarà les instal·lacions per ubicar-hi serveis municipals. El Ple de l’Ajuntament de Castelldefels va aprovar recentement, i per unanimitat de tots els grups municipals, el tancament de l’activitat de tractament de residus.

Tot i que la data límit per a l’entrada de residus a la planta es fixa per al 31 de desembre d’enguany, l’activitat de tractament d’aquests residus finalitzarà definitivament el pròxim 31 de març. El residus orgànics que fins ara es tractaven a la Planta es redistribuiran en altres instal·lacions gestionades per l’Entitat Metropolitana de Serveis Hidràulics i Tractament de Residus a l’àrea metropolitana de Barcelona.