Antonio Padilla anuncia que deixa el càrrec d’Alcalde

Antonio Padilla anuncia que deixa el càrrec d'Alcalde

Dijous, 15 de gener de 2009
Antonio Padilla, alcalde de Castelldefels des de juny del 2002, deixarà el càrrec el proper mes de març per motius personals. El candidat a rellevar-lo serà Joan Sau, actual regidor d'Urbanisme i Obres.

{mosimage}Antonio Padilla, de 65 anys, considera que ha arribat el moment de deixar l'alcaldia després d'haver-se complert els principals objectius que va emprendre en arribar al càrrec i haver deixat encarrilades les bases per al desenvolupament de Castelldefels en els propers anys: la cohesió urbanística del territori i la dotació d'equipaments i serveis bàsics per a la ciutadania.

Antonio Padilla va ser investit alcalde el juny de 2002 i s'ha mantingut en el càrrec després de ser refrendat pels ciutadans a les urnes en les eleccions municipals de 2003 i 2007. Durant el seu mandat, s'ha donat un impuls important a la construcció d'equipaments necessaris per a la ciutat, com el segon ambulatori, la nova prefactura de la Policia Local i l'ampliació de la xarxa de centres educatius d'infantil i primària. Així mateix, s'ha completat la xarxa principal d'infrastructures hidràuliques per paliar el risc d'inundacions i s'han impulsat les darreres urbanitzacions de barris que restaven pendents.

El relleu es produirà en un ple extraordinari que se celebrarà el proper mes de març. El grup municipal Socialista proposarà a Joan Sau, actual portaveu del grup i regidor d'Urbanisme, com a candidat a alcalde. L'elecció de Sau, que també és diputat a la Diputació de Barcelona, ha estat fruït d'un madurat procés d'elaboració interna.