La dictadura de la moda

La dictadura de la moda

Divendres, 6 de febrer'09
Xerrada, La dictadura de la moda (1a part). De l’època victoriana fins als “feliços” anys 20. A càrrec d’en Jaume Tous i Canudas, membre del GREHIC. 

{mosimage}A través de gran quantitat d’imatges, podrem contrastar les tremendes diferències entre la societat benestant (aristocràtica, en el cas victorià) i la més desfavorida que mai, en aquesta mateixa societat. Tindrem ocasió també de gaudir i comentar moltes fotos històriques, curioses i de certa comicitat vistes amb ulls del segle XXI.

El conferenciant (o xerraire) és fotògraf professional i ha treballat al llarg de 40 anys d’activitat en nombroses sessions fotogràfiques de moda. Hi ha preparades 2 parts més sobre el mateix tema: ”Del 1930 als elegants 50”, i  “Del mal gust  dels 60 i 70  a l’època actual”, destinades a dates encara per determinar.