Per la pau a Gaza

Per la pau a Gaza

{mosimage}Prou complicitat amb la massacre del poble palestí.
La coalició ICV-EUiA, com a membres de la Plataforma Aturem la Guerra, a Castelldefels i a Catalunya, volem cedir aquest espai a la difusió del manifest que aquests dies s’està fent arribar a la població per sensibilitzar sobre la situació de la societat civil palestina i a les autoritats perquè hi intervinguin. No el podem publicar sencer però sí en la seva essència:
“L’exèrcit d’ocupació israelià està cometent una nova massacre a Gaza. El resultat d’aquest nou acte de barbàrie ha causat centenars de morts i ferits, incloent-hi un nombre indeterminat d’escolars que, en el moment del primer acte militar israelià, eren conduïts cap a casa des de l’escola. Aquest últim bany de sang de civils palestins, tot i ser el més despietat, no és el primer ni suposa un canvi de lògica en l’estratègia d’apartheid i colonització israeliana (…). Davant d’aquesta situació, no podem estar-nos de braços plegats. La nostra inacció alimenta la complicitat dels governs de la Unió Europea.(…). Ens neguem a l’exercici deshonest i immoral d’equiparar les parts en conflicte.(…). Ens neguem a ser còmplices de la massacre contra el poble palestí. És per això que fem una crida als nostres governants i a tota la societat civil perquè facin seu el compromís amb la cultura de la pau, expressat de manera àmplia i reiterada per la ciutadania del poble de Catalunya. Aquest compromís passa per la ruptura immediata de tots els acords de cooperació i asssociació comercial amb l’Estat d’Israel, en tots els nivells.(…).
Reclamem:
Que el govern de l’Estat espanyol aturi el comerç d’armes amb l’Estat d’Israel.
Que el govern de la Generalitat suspengui els acords comercials amb Israel.”

La Plataforma Aturem la Guerra, a Castelldefels, convoca concentracions per la pau els divendres a les 20 h a la Plaça de l’Església, mentre continuï aquesta situació. El terrorisme de Hamàs –que rebutgem– no s’acabarà matant la població civil innocent. Us convidem a participar-hi, per exigir vies de diàleg.