“Canto Popular Latinoamericano” fa 25 anys

"Canto Popular Latinoamericano" fa 25 anys

{mosimage}El programa de Ràdio Castelldefels (98.0) 'Canto Popular Latinoamericano' fa 25 anys gràcies al treball i la constància del seu director i conductor Ernesto Duclosson, ànima i cos del programa i veterà locutor de l'emissora municipal.

L'espai s'emet cada divendres de 21 a 22 hores per a acostar als oients de Ràdio Castelldefels la cultura i la realitat llatinoamericana. Duclosson recull en el seu espai tota l'actualitat del 'con sud' mitjançant notícies extretes dels mitjans del continent americà per aportar aquella informació que altres espais no diuen.

A més, el programa amaneix la seva dosi informativa amb una encertada selecció musical que comprèn des dels clàssics fins als últims èxits dels països llatinoamericans. Duclosson, ha sabut reunir un grup d'oients fidels als quals no decep i donar forma a un complet espai radiofònic que porta en antena des del 1984.