Carnaval 2009

Carnaval 2009

20, 21 i 22 de febrer'09
El Carnaval 2009, amb importants novetats en el Concurs de Comparses i Disfresses. Aquí teniu disponible programa, inscripcions, bases, etc.

{mosimage}Divendres, 20 de febrer
21.00 h. Concert jove amb l'actuació de grups locals Rageous child, Salida de emergencia i Origen, a la sala Margarida Xirgu.

Dissabte, 21 de febrer 
16.30 h. Ball de carnaval de la Gent Gran a la sala Margarida Xirgu.
20.00 h. Gran Rua de Carnaval, acompanyada per diverses xarangues: Always Drinking Marching Band, Bandarra Street Orkestra, Flowpots, Houba Samba i el grup de percussió de la Banda de cornetas y tambores de los Costaleros. Concentració a la Rambla Blas Infante (Can Vinader).
Recorregut: Rambla Blas Infante, plaça Joan XXIII, av. Manuel Girona, carrer de l'Església, carrer d'Arcadi Balaguer, carrer Dr. Ferran, carrer Llibertat, carrer Onze de Setembre i arribada a la plaça de l'Església.

Inscripció [ DOCUMENT PDF]

A partir de les 21.00 h. botifarrada per a tothom a la Pl de l'Església. Patrocinada pels supermercats Caprabo, Condis, Rosita, Sorli-Discau i grup Solbar, amb la col·laboració de l'Associació de Pirates Sardiners. Preu del tiquet: 3 €. 

21.30 h. Arribada del Rei Carnestoltes i del seu Seguici a la plaça de l'Església i lliurament per part de l'alcalde del Bastó de Comandament de la Ciutat al Rei Carnestoltes.
22.00 h. Gran ball de carnaval amb The Chanclettes i lliurament de premis, a la Pl de l'Església. 

Bases del Concurs de Comparses 2009 [DOCUMENT WORD] 

* En cas de pluja la rua i el ball quedaran anul·lats.

Diumenge, 22 de febrer
12.30 h. Concert-vermut de carnaval a càrrec de l'Associació Musical de Castelldefels al Centre Frederic Mompou. S'hi pot assistir disfressat/da o amb màscara.
16.30 h. Gran Rua Infantil de Carnaval, acompanyada pel drac Pantxut i la Banda de Trompetas y Tambores de la Hermandad Cristo de la Paz. Concentració a la plaça de la Música/plaça Joan XXIII. Recorregut: concentració a la plaça de la Música/plaça Joan XXIII, avinguda de Manuel Girona, carrer de l'Església i arribada a la plaça de l'Església.

Inscripció [DOCUMENT PDF]

17.30 h. Ball i animació infantil de Carnaval, amb el grup VATUA L'OLLA, i lliurament de premis a la plaça de l'Església. La Rua infantil i el ball d'animació estan organitzats per la Xarxa d'Espectacles Infantils, amb el suport de l'Ajuntament de Castelldefels. En cas de pluja, els actes es realitzaran a la sala Margarida Xirgu.

Bases del concurs infantil de disfresses i de ninots de carnestoltes [DOCUMENT WORD]