Carta de Carles Mir

Carta de Carles Mir

{mosimage}Benvolguts Associats,
una vegada més, em dirigeixo a tots vosaltres en aquests moments tan difícils que estem travessant amb el propòsit de donar-vos ànims i la millor voluntat per superar aquesta crisi que afecta directament els nostres clients i, en conseqüència, els nostres establiments; per ells hem d'estar units aportant suggeriments dins del món associatiu amb tots els comerciants de Castelldefels.

En aquesta oportunitat, vull comunicar-vos la fi d'un cicle en la Presidència de la Federació de Comerç i Serveis de Castelldefels, després d'estar treballant durant diversos anys en les diferents associacions de comerciants de la ciutat. Ara és el moment de deixar pas i deixar que idees noves dirigeixin i condueixin la defensa del petit comerç en benefici de tots.

Per això, he presentat la meva renúncia com a President de la Federació per raons personals.

Vull agrair sincerament la col·laboració prestada a la meva Junta Directiva, a les autoritats municipals, als estaments empresarials, especialment als associats per la confiança que em van dispensar i a totes les persones amb les quals vaig tenir relació pel meu lloc de President, a tots moltes gràcies.

Convido a assolir un comerç fort i amb una sinèrgia efectiva per a tots, és el moment d'incorporar-se a les Associacions de Comerciants treballant dins de les nostres possibilitats, i fent treballar als nostres representants a través de les respectives associacions. D'aquesta forma, assolirem un teixit comercial efectiu i representatiu amb les necessitats del petit comerç local.

Moltes gràcies a tots
Carles Mir
Ex-president de la Federació de
Comerç i Serveis de Castelldefels