Diputats de CiU visiten Castelldefels

Diputats de CiU visiten Castelldefels

{mosimage}Divendres, 6 de febrer,  un grup de diputats de Convergència i Unió al Parlament i al Congrés van venir a Castelldefels, a l’estació del Baixador. El motiu de la trobada era reivindicar la L-12 del metro que, en el seu moment, Convergència va proposar com a alternativa ideal per connectar diferents poblacions del Baix entre elles i amb Barcelona. Al Baixador es van fer una foto amb militants com a símbol d’aquesta reivindicació. Després, a l’hotel Bel Air, es van reunir amb empresaris de Castelldefels per exposar-los, una vegada més, l’estat de la qüestió pel que fa a infraestructures, encara que es va tocar també el tema de la crisi aprofitant que a la taula hi havia en Pere Macies i en Carles Campuzano (diputats al Congrés de Madrid), en Josep Rull i en Josep Lluís Cleries (diputats al Parlament de Catalunya). També hi van ser presents el president comarcal, en Josep Llop; l’Armand Güell, president de CDC-Castelldefels, l’Anna Maria Pérez, cap de llista de CiU i regidora de Comerç, el Santi Barona, regidor de Seveis Socials i Dependència i el Kim Ibars, regidor de Manteniment de la Via Pública.