Engeguem la Sectorial d’Immigració

Engeguem la Sectorial d'Immigració

{mosimage}Darrerament, a Convergència-Castelldefels hem posat en marxa la Sectorial d’Immigració. Si bé encara estem a les beceroles, confíem que, a mesura que passin els mesos i hi hagi persones que hi col.laborin, aquesta Sectorial farà molta feina, i molt important a hores d’ara. Hem de tenir molt clar, i ara més que mai, que la immigració constitueix un repte que tota la societat ha d’afrontar. El pla d’acollida i arrelament que proposa CiU és una inversió de futur que fa tant la població immigrant com la societat d’acollida. És dóna als immigrants una primera oportunitat d’adquirir unes habilitats bàsiques per poder ser autosuficients. Aquesta inversió reverteix en la societat perquè els immigrants es converteixin en ciutadans més preparats i capaços de contribuir a la millora de la pròpia societat, i a integrar-s’hi. I precisament la integració de la immigració i la gestió dels fluxos migratoris han esdevingut reptes de les societats europees més avançades i Catalunya no se n’escapa. En aquests moments,  la crisi econòmica és malauradament un bon caldo de cultiu per al racisme i la xenofòbia, dues actituds que van clarament contra la intel.ligència.

La Sectorial d’Immigració la formen en aquests moments la Rosa Rotea, el Guifré Folch i el Moisés Stanckowich, però ens calen més persones que vulguin involucrar-s’hi.