Guanyadors de la XIV mitja marató

Guanyadors de la XIV mitja marató de Gavá-Castelldefels-Gavà

{mosimage} 

L'atleta marroquí Abderrallah El Hanial, amb un temps de 1h.05:31, i l'etíop Tadelech Biru, amb una marca de 1h.17:27, es van imposar en la XIV edició de la Mitja Marató Gavá-Castelldefels-Gavá en la qual han participat 2.200 corredors. El barceloní Nacho Càceres (rècord de la prova amb 1h.02:47 des de 2007) no va poder millorar la seva marca a causa d'unes molèsties que arrossega al genoll i no va voler forçar el ritme degut al fet que està immers en la seva preparació per a la Marató de Rotterdam.

En categoria femenina la victòria va ser per a la jove fondista etíop Tadelech Biru, amb una discreta marca de 1h.17:27, lluny del rècord de la prova que ostenta des del passat any la seva compatriota Tigst Tufa amb 1h.10:36.

En la categoria de cadira de rodes, Roger Puigbó va tornar a recuperar el triomf amb un crono de 46:45, en la seva novena victòria al circuit de Gavà i Castelldefels. En segon lloc va arribar el vencedor de la passada edició, Jordi Madera amb 49:02. mentre que Josep Villaret va ser tercer amb 1h.06:26.