Montilla presideix la signatura dels contractes-programa

Montilla presideix la signatura dels contractes-programa

{mosimage}El president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de l'alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla i el conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, va presidir el passat 14 de febrer a Castelldefels l'acte de signatura dels contractes-programa d'onze centres de recerca catalans, que es va celebrar a la seu de l'Institut de Ciències Fotòniques (ICFO), ubicat al Parc Mediterrani de la Tecnologia, al campus de la UPC.

El contracte programa dota de finançament a onze centres d'investigació: l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer, el Centre de Regulació Genòmica, l'Institut de Física d'Altes Energies, l'Institut Català d'Investigació Química, el Centre Tecnològic de Telecomunicacions de Catalunya, l'Institut de Ciències Fotónicas, el Centre d'Estudis Demogràfics, el Centre d'Investigació en Economia Internacional, l'Institut Català d'Arqueologia Clàssica, el Centre d'Investigació Matemàtica i l'Institut d'Estudis Espacials de Catalunya.

Durant la visita també hi van ser presents el rector de la Universitat Politècnica, Antoni Giró, el director general de recerca, Ramon Moreno, i el director de l'ICFO, Lluís Torner, entre d'altres autoritats i representants dels centres signants.