Preocupats pel canvi climàtic

A Castelldefels, preocupats pel canvi climàtic

El dimarts dia 10 de febrer, 400 municipis europeus, entre ells, Castelldefels, van formalizar a Brussel·les la seva adhesió al pacte europeu d'alcaldes contra el canvi climàtic. El Regidor de Cultura i Polítiques Transversals Ambientals, Joan Lluís Amigó (ICV-EUiA), va representar Castelldefels en aquesta trobada organitzada sota el lema “20,20,20 pel 2020” i celebrada a l'hemicicle del Parlament Europeu.

El Pacte és una iniciativa de la Unió Europea que pretén aconseguir una reducció del 20% de les emissions de gasos amb efecte hivernacle per a l'any 2020. Un dels compromisos immediats dels municipis signants és el desenvolupament d'un Pla d'Acció per les Energies Renovables, en el qual ja s'hi treballa a Castelldefels.