Un nou Castelldefels a Fitur

Un nou Castelldefels a Fitur

{mosimage}L'Ajuntament de Castelldefels va presentar el passat 29 de gener a Fitur la nova imatge de la ciutat que es completa amb l'estrena d'un nou eslògan de promoció de Castelldefels (“Estil de vida, estil de mar”) i els eixos estratègics de futur del sector del turisme de la ciutat. Aquests objectius han estat formulats arrel de l'estudi que l'empresa Chias Màrqueting Systems ha realitzat els últims mesos amb l'objectiu de definir i estructurar els principals productes a potenciar durant els propers sis anys en el sector turístic de Castelldefels i engegar un pla per augmentar la qualitat de la seva oferta i diversificar-la.

El disseny de la nova imatge turística, inclòs el nou logotip de la ciutat, ha estat creat per Josep Trias, qui fou el dissenyador del logotip de Barcelona'92. La varietat de colors del nou logo, segons el dissenyador, representa la idea de diversitat de Castelldefels, ja que estan representats el sol, el mar, la ciutat i comunica al mateix temps el seu clima mediterrani i el seu caràcter de ciutat moderna i dinàmica