Antonio Padilla deixa l’alcaldia de Castelldefels

Antonio Padilla deixa l'alcaldia de Castelldefels

El fins ara alcalde del municipi ha renunciat al seu càrrec aquest divendres 13 de març en un Ple extraordinari celebrat al Castell. Podeu escultar el seu discurs de comiat.

{mosimage}El fins ara alcalde de Castelldefels, Antonio Padilla, ha renunciat aquest divendres 13 de març als seus càrrecs d'alcalde i regidor de l'Ajuntament en un Ple municipal extraordinari que ha tingut lloc a la Sala Institucional del Castell.

Padilla, de 65 anys, ha fet així oficial la seva renúncia al càrrec, tal com va avançar fa unes setmanes quan va anunciar la seva retirada. En el seu discurs de comiat, Padilla ha assegurat que "he fet tot el que he sabut i pogut per la meva ciutat, per Castelldefels" i que se'n va "amb el convenciment d'haver fet un treball digne i de deixar la meva ciutat quelcom millor que quan la vaig prendre". En la seva intervenció, el ja ex alcalde ha destacat, fent un repàs d' aquests set anys, que "si en alguna obra em sento representat és en el nou interceptor general d'aigües pluvials, en la nova corredora mestra. La que multiplica per quatre la capacitat de desguàs de Castelldefels. La que tant hauríem necessitat durant les inundacions de 2002. No es percep que hi és, perquè és subterrània. Però sí que es percebria si no hi fos". Padilla ha dit també que "vull enllaçar amb l'esperit que vaig manifestar l'1 de juny de 2002, quan vaig ser investit alcalde per primera vegada. Vaig expresar clarament que no pretenia passar a la història, que l'únic que volia era servir a la meva comunitat. Amb aquesta intenció he treballat. I amb aquesta convicció em retiro. Amb al conciència de qui creu haver complert amb el seu deure".

El proper 21 de març també al Castell se celebrarà el Ple municipal extraordinari en el qual el nou alcalde prendrà possessió del càrrec. L'acte és obert però únicament es podrà accedir a la sala amb invitació. Fins el ple d'investidura, serà el primer tinent d'alcalde, el socialista Pedro Sanz, qui exercirà d'alcalde accidental.

Discurs de comiat d'Antonio Padilla com alcalde de Castelldefels.