I tot segueix igual…

I tot segueix igual…

{mosimage}L’altre dia, llegint el diari, sí, encara tinc aquest vici, veig que hi ha una petita notícia de Castelldefels. I quina no és la meva sorpresa quan llegeixo que a Castelldefels s’han instal·lat uns cartells lluminosos a les parades d’autobusos que avisen del temps d’espera a la parada. Caram! Com els del metro de la capital! i, a més a més, afegeixen que els busos porten una mena de gps que envia els senyals als lluminosos. Bé, és qüestió de comprovar-ho. Tants plens municipals demanant que posin uns bancs per a fer més lleugera l’espera dels pacients usuaris i encara prenen mides, i ara posen alta tecnologia. Però, una cosa és el que venen i una altra la preocupant realitat.

No posen bancs I NOMÉS N’HAN POSAT UN D’AQUESTS CARTELLS. Altre cop venent fum? Canviem d’alcalde i a la primera de canvi ens ven a la premsa una notícia enganyosa. Hi estem habituats però no resignats que ens facin combregar amb rodes de molí . És vergonyós que un govern municipal vengui veritats a mitges de cara a fer veure que fan. I, fan, fan un ridícul espantós. Mentrestant ens anirant donant llargues per a posar uns bancs a les parades amb una freqüència més baixa i miraran cap a una altra banda quan la gent gran, cansada d’esperar, seu a les voreres, quan la canalla seu a terra i quan es mullen en les parades en les quals ni tan sols hi ha marquesines. Bé, doncs, un avís als lectors i lectores de diaris: quan arribeu a Castelldefels amb autobús, només trobareu una parada amb el que heu llegit que hi ha, això sí, prou cèntrica perquè surti als mitjans.

Tot segueix igual…, no en tenen per a bancs però sí per a fer-se propaganda, no n’hi ha per dotar de tarjeta rosa a la gent de més edat però la rebaixen deixant cada cop més gent sense. Venen un cartell i diuen que Castelldefels posa aquestes millores a l’abast de tothom. Tot segueix igual…

Àngels Coté