Rosita renova el seu espai

Supermercat ROSITA, renovació de l’espai amb el bon gust de sempre

Supermercat ROSITA es va a fundar el 1985. El matrimoni format per Carles Mir (fill de Reus) i Rosa Valls (filla de Gandesa), i el seus tres fills (el Carles, la Lis i el Jordi), van tenir l´atrevida idea de muntar una petita botigueta (60 m2) en un lloc on no hi havia “res”. Encara avui, hi ha gent que recorda quan el “Carlus” (com li diuen a Reus) i la Rosita anaven, de porta en porta, presentant-se i informant el veïnat de les seves intencions. “Vostés són molt valents…! I ja n´estan segurs?”, comentava la gent. I és que, per aquella època, l´Avinguda 300 no era més que un camí de sorra envoltat  de descampats per on no hi passava gairebé ningú. La Rosita (nom que utilitzaven els clients per anomenar la botiga) va començar a guanyar fama: fama de seriositat, de bon servei, amabilitat, humiltat i tracte familiar.

Avui dia, SÚPER ROSITA no és una gran superficie, no és una cadena d´alimentació, tan sols té 350 m2 (una mica més que el 1985), però continua sent aquella botiga d´abans on els clients entren sabent que hi ha gent que fa de gust la seva feina, i aixó es nota…

Continua sent “La ROSITA”

{mosimage}