Farts de tanta prepotència

Farts de tanta prepotència, de tant menysteniment i de tanta barra!

{mosimage}A vegades, el got es va omplint fins arribar a la gota que el fa vessar. El got de la paciència de l’oposició a les embestides de l’equip de govern municipal ha vessat.

I ho ha fet a força de sentir-se menystinguda d’una forma barroera que, pel que sembla, ha empitjorat amb el nou alcalde i dic sembla perquè ha pujat el grau d’improperis i menyspreu. Hi ha uns enemics terribles per  afavorir la incomunicació entre les persones: la prepotència, el menyspreu, la crítica sistemàtica i la indiferència. Les han practicat totes amb l’agreujant que, teòricament, un alcalde ho ha de ser de tothom, ja que tots els votants d’una ciutat, hagin triat l’opció que hagin triat, mereixen un respecte. Durant tota la legislatura l’equip de govern s’ha dedicat a no deixar fer la feina que, com a regidors i regidores, hem de fer. Els pals a les rodes constants fins a nivells que ratllen el ridícul, com l’esmena a la totalitat que es van empescar abans de deixar votar una moció (i em refereixo a la última, de l’abril, que no era nostra), van preferir fer un ridícul esgarrifós en fer-s’ho ells tres sols: es van fabricar un text que no deia res i en el qual ells mateixos s’instaven a fer alguna cosa, se la van signar i se la van votar, autèntic!

Al nostre grup han arribat a inventar-se esmenes a la totalitat, fins i tot en mocions institucionals en les quals els seus respectius grups i el nostre havien consensuat institucionalment en altres administracions. I ens queda el paper que fan als plens: allà, la manca de respecte, el deixar-nos com un drap brut, el cridar i insultar (diuen que només qui no té arguments perd els papers) és la seva màxima.

Però no he parlat de la gota…Quan els problemes de la majoria de la gent, sobretot la que s’està quedant a l’atur (i estem parlants de molta gent de la nostra ciutat) i alguns sense prestacions són arribar a final de mes, pagar els rebuts, el lloguer, el menjador escolar, etc., el flamant equip de govern decideix, sense ni tan sols comunicar-ho, canviar el logo de la ciutat i es gasten seixanta nou mil euros per a convertir l’emblema de la ciutat en un apendix del logo del PSC, blanc sobre fons vermell. Desapareixen les quatre barres del castell i el blau de mar se substitueix pel “~” plan Espanya del ZP.
Han fet vessar el got! Ara la nostra tasca serà aguantar les seves demagògies mentre fem propostes socials adreçades a la nostra gent i lluitar per evitar que continuïn gastant els diners de la ciutat en coses que només persegueixen confondre per a treure’n un rèdit eletoral partidista amb els impostos de tots.