La UE a Tercera

La UE a Tercera

La UE Castelldefels s'assegura l'ascens a Tercera després de guanyar amb solvència al Poble Sec. El Vista Alegre cau davant Sant Ildefons en el seu últim partit a casa.

{mosimage}

Es va consumar la desitjat retorn. La UE Castelldefels tornarà a ser equip de Tercera Divisió. Els d'Antonio Escudero es van assegurar el passat 24 de maig, mancant una jornada per a la cloenda del campionat, l'ascens en guanyar per 2-0 al Poble Sec amb gols de Nando (23') i Sanchís (68'). L'equip suma ara 70 punts i, amb l'ascens assegurat, és segon a només un punt del Benavent, líder de la categoria. L'últim partit de Lliga serà el proper 31 de maig en el camp del San Cristóbal.

El Castelldefels tornarà així la temporada que ve a jugar de nou a Tercera categoria que va perdre en descendir la passada campanya. El conjunt groc va tancar un cap de setmana festiu per a l'esport local, que el passat 22 de maig va celebrar la desena edició de la Nit de l'Esport en la qual la UE Castelldefels va ser guardonada amb el premi en categoria masculina al millor equip federat sènior.

Per la seva banda, el Vista Alegre no va poder brindar una última victòria a la seva afició i va caure per 2-0 en l'últim partit de l'equip a Can Vinader davant un Sant Ildefons que lluitava per escapar dels llocs de descens. El Vista, que ja no es juga res, tancarà la competició el proper cap de setmana en el camp del Barceloneta.