Pla de Foment del Comerç Urbà

El Pla de Foment del Comerç Urbà fa les primeres passes

{mosimage}L’àrea de comerç de l’ajuntament ha presentat a les entitats de comerciants de la ciutat el Pla de Foment del Comerç Urbà que, a partir de la diagnosi de la situació del nostre comerç, dibuixa una àrea de concentració comercial al centre de Castelldefels, en descriu els punts forts i els punts febles, i proposa tot un seguit de mesures per consolidar-ne els atractius i estimular-hi noves inversions, amb l’objectiu que esdevingui un gran focus comercial amb capacitat per atreure més clientela i generar un nou dinamisme a la ciutat. En execució d’aquest pla de foment la Tinent d’alcalde Anna Maria Pérez, responsable de comerç, s’ha compromès a impulsar les següents propostes, durant els propers dos anys:

  • Senyalització de la ciutat, amb especial incidència en els equipaments vinculats al comerç i a l’empresa.
  • Millors condicions per al passeig i més trams de carrer per a vianants.
  • Construcció d’un aparcament soterrat a l’avinguda Constitució.
  • Atracció de comerços que actuïn com a locomotores i portin nous clients al centre.
  • Aprovar un Pla especial d’activitats comercials de Castelldefels centre.