Premis Ciutat de Castelldefels

Premis Ciutat de Castelldefels

La qualitat humana de les persones defineix una ciutat.
El divendres 8 de maig es van lliurar els Premis Ciutat de Castelldefels, que reconeixen la tasca d’aquelles persones que han treballat per la llibertat, la igualtat, la solidaritat, el progrés o el civisme, tant a Castelldefels com arreu del món. La majoria dels premis han recaigut enguany en entitats o persones físiques del municipi, les quals comparteixen una dilatada dedicació en les seves respectives activitats socials i laborals.

{mosimage}

Premi Ciutat de Castelldefels D’Acció Cívica: Agrupació Astronòmica de Castelldefels, per la seva tasca en el foment de l’astronomia a través de la formació i la divulgació des de fa més de 20 anys.

{mosimage}

Premi Ciutat de Castelldefels d’Economia: Miquel Yepes, empresari que desenvolupa des de fa més de 30 anys activitats relacionades amb el sector de l’hosteleria i propietari de l’emblemàtic restaurant La Canasta.

{mosimage}Premi Ciutat de Castelldefels: Felipe G.Sérvulo, escriptor i veí de Castelldefels, és un dels fundadors del veterà grup de poesia “Alga” i impulsor de l’associació cultural “El laberinto de Ariadna”.

Premi Especial Ciutat de Castelldefels:  Marisela Ortiz i Norma Andrade, fundadores de l’organització “Nuestras hijas de regreso a casa de Ciudad de Juárez”. A causa de la situació d’alerta sanitària que es viu a Mèxic, les guardonades no han pogut assistir a l’acte. Ha recollit el premi, en el seu nom, Francesc de Dalmases, president de l’entitat IGMAN-Acció Solidarìa. Tot i així, és previst que la Marisela Ortiz i la Norma Andrade vinguin a Castelldefels en els pròxims mesos per rebre el premi de mans de l’alcalde, Sr.Joan Sau, un cop normalitzada la situació a Mèxic.