Preservem Castelldefels

Preservem Castelldefels

El passat dia 13 de maig es va reunir el Sr. Luis Pueyo, president de la Federació d’Associacions de Veïns i Veïnes de Castelldefels; el Sr. Manuel Ortiz Chumillas, president del Gremi d’Hostaleria de Castelldefels i Baix Llobregat; i la Sra.  Manuela García-Cuenca Ariati, de la plataforma Preservem Castelldefels per tractar el temes següents:

  1. Sol.licitar AENA que participi en les meses de negociacions quan es negociï el tràfic aeri que afecti la nostra població.
  2. Signar un conveni de col.laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels per realitzar determinades campanyes amb l’objectiu de protegir l’espai aeri de Castelldefels.
  3. Designar la Sra. Manuela García-Cuenca Ariati com a  delegada responsable i portaveu de la plataforma “Preservem Castelldefels”, perquè actuï en nom de les tres associacions en aquest tema en particular.

{mosimage}