Reconeixement a la creativitat

Reconeixement a la creativitat

{mosimage}Un grup d’alumnes de l’IES Les Marines de Castelldefels guanya ―per ara!― la Fase Provincial i la Fase Autonòmica del 25 concurs escolar ONCE.

Efectivament, el grup format pels alumnes de 4t B de l’ESO del nostre centre: Alejandro Montilla, Stepan Nabytorych, Alex Piqué, Daniel González i Nicolás Borrazas, amb el nom del grup ADN-AS (de les inicials dels integrants) participa enguany a la Categoria D (2n cicle de l’ESO, Batxillerat i FP) en el XXV Concurso Escolar ONCE “El Braille – leer y escribir en igualdad”. El repte era crear un cartell per expressar el que el sistema braille de lectura i escriptura significa per a les persones cegues.

A Barcelona, el dia 16 de abril de 2009, es va reunir a la Delegació Territorial de l’ONCE a Catalunya (c/ Sepúlveda, 1) el Jurat Provincial, format per reputats membres del món de l’ONCE i del Departament d’Educació i del periodisme, que va avaluar els treballs presentats a Barcelona, que a la Categoria D eren 449, corresponent a 1.543 alumnes.