2n Concurs receptes de cuina
Denominació d'origen Baix Llobregat. El tema del concurs seran els productes autòctons del Baix Llobregat. Hi ha de temps fins el 15 d'octubre'09.
{mosimage}
Organitza:
La Biblioteca del Campus del Baix Llobregat (BCBL) amb la col·laboració de l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (UPC), l’Escola d’Hostaleria de Castelldefels, el Gremi d’Hostaleria de Castelldefels, la Federació de Comerç i Serveis de Castelldefels,el Parc Agrari del Baix Llobregat, restaurants locals, Can Perol i la casa TEFAL.
Participants:
Poden participar al concurs tots els membres de la UPC (estudiants, PDI i PAS) i totes les persones que resideixen o treballen a qualsevol municipi del Baix Llobregat.
Tema:
Enguany el tema del concurs seran els productes autòctons del Baix Llobregat, per exemple: la carxofa de El Prat, els espàrrecs de Gavà, el pollastre "Pota Blava", les cireres del Baix Llobregat, etc.
Format i recepció de receptes:
La recepta s’ha d’enviar per email en un fitxer word a l’adreça: Biblioteca.CBL@upc.edu
L’extensió màxima de la recepta ha de ser un full DINA-4, cos lletra Arial 12 i redactada en català.
Premis:
1r premi: lot de productes de la casa TEFAL
2n premi: curs de cuina de l'Escola d'Hostaleria de Castelldefels
3r premi: sopar per a dues persones per gentilesa del Gremi d'Hostaleria de Castelldefels + cistella de productes de l'horta per gentilesa de Can Perol
4t premi: sopar per a dues persones per gentilesa del restaurant La Pampa de Castelldefels
5è premi: sopar per a dues persones per gentilesa de la Federació de Comerç de Castelldefels
Els primers participants rebran un obsequi, afanya’t i envia'ns la teva recepta! Per a més informació adreceu-vos a: Biblioteca del Campus del Baix Llobregat
UPC CBL Edifici D-7
C/ Esteve Terradas, 10
08860 Castelldefels
Tel. 93 552 3544
Biblioteca.CBL@upc.edu