Nova temporada de platges

Presentació de la nova temporada de les platges metropolitanes de Barcelona

{mosimage}L'acte, que va comptar amb la participació de l'alcalde de Castelldefels, Joan Sau, el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, i el gerent de la Mancomunitat de Municipis de l'Àrea Metropolitana de Barcelona, Ramon Torra, ha integrat la presentació dels nous equipaments i serveis, el lliurament del Certificat ISO de qualitat i de medi ambient de les platges i parcs metropolitans, i una demostració de les màquines que fan el servei de neteja i manteniment de la sorra.

L’alcalde Sau, agraït i orgullós per les recents renovacions dels certificats de qualitat que ostenta la platja de Castelldefels (“Q” de Qualitat Turística, bandera Blava i certificat SICTED) va voler dona les“gràcies al suport de l'Àrea Metropolitana” i va valorar el conjunt de platges com “espais de qualitat tant pels equipaments i serveis dels que disposen com per l'estat actual de les platges, uns espais d'esbarjo, relació ciutadana, activitat esportiva i descans en bones condicions que, a més per a Castelldefels, és la seva tarja de visita”.