Novetats UE Castelldefels

Novetats UE Castelldefels

El club groc fa oficial el fitxatge de Daniel Fermoselle ‘FERMO’, ràpid extrem de 22 anys que arriba a Els Canyars procedent del CD Marianao Poblet. Per altra banda, també ha tancat la seva quarta renovació de la plantilla 08-09. Marc LAVILLA, jove central de 19 anys, seguirà a la UEC.

ALBERTO MARTÍN, NOU DIRECTOR ESPORTIU DEL FUTBOL BASE UE CASTELLDEFELS

En la nit del dimarts 2 de juny, Alberto Martín va ser presentat com a nou Director Esportiu del Futbol Base UE Castelldefels. Martín, 38 anys, substitueix en el càrrec Gregorio Corpa i presenta un currículum més que interessant com Entrenador, Segon Entrenador i Preparador Físic. Ha assolit ascensos amb el futbol base del CE L’Hospitalet i el primer equip (va ser el segon de Ramon Moya la campanya 04-05), fent història al San Cristóbal amb el fantàstic ascens de Preferent a Primera Catalana (06-07) i la posterior permanència (07-08).

Cal dir que aquesta suposa la seva segona etapa a Els Canyars (va ser el tècnic de l’ascens del Juvenil ‘A’ de Primera a Preferent, 03-04) i que arriba acompanyat d’un auxiliar, Arturo José Guirao, 42 anys.