Voleiboom arriba al seu 10è aniversari!

Voleiboom arriba al seu 10è aniversari!

{mosimage}18 i 19 de juliol'09, dissabte i diumenge.
Arriba la 10ena edició del torneig Voleiboom 4×4, un any més dintre del programa de les Festes del Mar, a les instal·lacions del Beach Club Esportiu El Pèndul.

Per a aquest any el torneig manté el format tradicional de 4 contra 4, amb 3 nivells de competició: superior Masculí, Superior Femení i popular.

{mosimage}

Les grans novetats per cel·lebrar el 10è aniversari són:

  • Partit “All Stara Voleiboom” on el mateix Xavi Bosma, serà l’encarregat de seleccionar els 8 millors jugadors a nivell masculi i femeni entre tots els equips participants de dissabte, en un partit únic i irrepetible.
  • En motiu del seu 10è aniversari, Voleiboom i la Federació ACELL firmen un conveni de col·laboració per promoure l’esport per a discapacitats intel·lectuals. L’organització del campionat en el seu afany de promoure, durant anys, la sostenibilitat mediambiental de l’esdeveniment i amb motiu del seu 10è aniversari vol també recolzar les accions socials relacionades amb l’esport, i concretament, en aquesta edició l’organització aportarà part dels ingressos, a la promoció de la pràctica esportiva de la Federació ACELL.
  • Ampliació d'àrbitres, amb la col·laboració de la Federació Catalana de Voleibol.

Tindrem a Europa FM i al diari Sport com a mitjans de comunicació.

La pilota oficial tornarà a ser Mikasa un any mes.

{mosimage}Les inscripcions van començar l’1 de juny i es tancaran el 14 de Juliol (dimarts previ al torneig). Com sempre recomanem no esperar fins a l’últim moment per a formalitzar la inscripció ja que les places són limitades i sempre hi ha equips que finalment es queden sense plaça.

L’any passat vam ser 199 equips i més de 900 participants. Gràcies una vegada més per ajudar-nos a continuar creixent.

Programació
DISSABTE 18 DE JULIOL
10.00 INICI DEL 1r DIA DEL CAMPIONAT DE VOLEIPLATJA NIVELLS MASCULÍ I FEMENI
17.00 VOLEYPLATJA AMB DISMINUITS PSIQUICS  
17.30 ALL-STARS FEMENI
18.15 ALL-STATS MASCULI
19.00 ENTREGA DE PREMIS I MENCIONS ESPECIALS VOLEIBOOM

DIUMENGE 19 DE JULIOL
10.00  INICI DEL 2n DIA DEL CAMPIONAT DE VOLEIPLATJA NIVELL POPULAR
11:00 INICI FASE FINAL NIVELL MASCULI I FEMENÍ
17.00 SEMIFINALS DELS SUPERIOR MASCULI I FEMENI
17.30 FINAL DE LA CATEGORIA POPULAR
18.00 FINAL DE LA CATEGORIA SUPERIOR FEMENINA
18.45 FINAL DE LA CATEGORIA SUPERIOR MASCULINA
19.30 ENTREGA DE PREMIS DEL CAMPIONAT DE VOLEYPLATJA

ENTRADA LLIURE I REGALS PER AL PÚBLIC
No volem acabar sense agrair la col·laboració de tots aquells que sense dubte fan possible aquest esdeveniment y que ben segur que els nostres amants del voleiplatja tractaran de recompensar la vostra implicació:
Ajuntament y Patronat d’Esports de Castelldefels, Federació Acell y Special Olímpics, Federació Catalana de Voleibol, Diputació de Barcelona, Schweppes, Mikasa, Duplexmedia, Péndulo, Luz de Luna, California, Cel blau, Quattro digital, Ànec Blau, La Gaviota, Salsafels, Anunzia, Planeta Advertising, Fincas Mercadé, Subirá Bou, Mc Donalds Castelldefels, Viages Sabor, Óptica Dúo, Cuentagotas, Font Vella, Europa Fm, Sport, Gava Tv, Radio Castelldefels, El Castell, La voz, 30 Dias i La prensa.

Fins aviat! Ens veiem a la platja!
+ INFO www.VoleiBoom.com