A Castelldefels estem per la Qualitat Turística

A Castelldefels estem per la Qualitat Turística

El passat 9 de juliol es va celebrar l’Acte de Lliurament de Diplomes del SICTED a les 64 empreses i entitats guardonades amb aquest distintiu de qualitat.

 {mosimage}

Ja són 64 les empreses i entitats de la comarca del Baix Llobregat que aposten per oferir un servei de qualitat per tal de satisfer als clients més exigents. Des de l’any 2007, el Consorci de Turisme del Baix Llobregat i els ajuntaments dels municipis de la zona de la Costa – Castelldefels, Gavà, El Prat, i Viladecans-, treballen per implantar el Sistema Integral de Qualitat Turística Espanyol en Destinació també conegut com SICTED, on empresaris amb iniciativa treballen, any rere any, per garantir als seus clients un servei de qualitat.

El SICTED és, a més, un sistema de qualitat de millora contínua que fomenta la coordinació del sector públic i privat del Baix Llobregat, i impulsa la bona imatge del nostre territori. Els establiments que hi participen milloren la gestió del seu negoci optimitzant al màxim els seus recursos.

{mosimage}

L’Acte de Lliurament de Diplomes va tenir lloc el passat dijous 9 de juliol a la seu del Consell Comarcal del Baix Llobregat, amb la intenció de reconèixer l'esforç a tots els empresaris en la implantació del SICTED, i va comptar amb la  presència de la Sra. Rosa Boladeras Serravinyals, Presidenta del Consell Comarcal i del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, el Sr. Carles Guilera Poch, President del Consell de la Delegació del Baix Llobregat de la Cambra de Comerç de Barcelona, la Sra. Carme Gimeno regidora de Comerç i Turisme de l’Ajuntament de Viladecans, la Sra. Maria Miranda regidora delegada de Turisme de l’Ajuntament de Castelldefels, el Sr. Juan Pedro Pérez Tinent d’Alcalde de Promoció Econòmica i Comerç de l’Ajuntament de Prat de Llobregat, i la Sra. Laura Barrufet regidora delegada de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Gavà.

Els establiments i serveis del Baix Llobregat guardonats amb aquest distintiu de qualitat són
els següents:

{mosimage}