El bicing arribarà a Castelldefels durant el 2010

El bicing arribarà a Castelldefels durant el 2010

{mosimage}L’Ajuntament de Castelldefels i l’Entitat Metropolitana del Transport signen un conveni per implantar l’Àrea Bicing a la ciutat, amb la instal·lació de 24 estacions de 16 ancoratges cadascuna. Inicialment, es posaran a l’abast de la població prop de 400 bicicletes.

L’alcalde de Castelldefels, Joan Sau, ha destacat, entre els avantatges d’aquest nou sistema de desplaçament individual, el fet que “també afavoreix el medi ambient”. Sau ha destacat, així mateix, que “l’orografia de Castelldefels permet un ús molt important de la bicicleta i, per tant, esperem que aquest servei tingui una bona acceptació”. L’alcalde de Castelldefels ha recordat que la ciutat compta en l’actualitat amb 10 quilòmetres de trams que permeten l’ús de la bicicleta i ha explicat que aquests s’incrementaran properament. En aquest sentit, ha avançat que “la remodelació que hem de començar, abans que finalitzi l’any, de l’avinguda de Manuel Girona preveu la incorporació d’un carril bici que també serà un element important perquè ens permetrà connectar la zona de la platja, a través de l’avinguda del Canal, amb la zona del barri de Canyars i la part alta de la ciutat amb la sortida cap al pre-parc del Garraf”.

L’alcalde de Castelldefels ha conclòs que “per a nosaltres el foment de l’ús de la bicicleta forma part d’un objetiu més ampli que és afavorir la mobilitat de les persones d’una manera sostenible. És evident que amb l’ús del transport públic i el de la bicicleta hi sortim guanyant tota la ciutadania”.

Per ampliar informació:
Patronat de Comunicació.
Tel. 93 665 11 50 (ext. 1043 i ext. 1039)
Correu electrònic: comunicacio@castelldefels.org