La consellera de Salut inaugura la nova Unitat Quirúrgica del Centre Mèdic

La consellera de Salut inaugura la nova Unitat Quirúrgica del Centre Mèdic

La Consellera de Salut de la Generalitat, Marina Geli, va inaugurar oficialment la nova unidat quirúrgica del Centre Mèdic Castelldefels, el 4 de juliol al migdia.

{mosimage}Durant la seva visita inaugural a l'equipament, Geli va felicitar l’equip i va comentar que: “Hi havia de ser perquè les persones i empreses que arrisquen fan Catalunya,  i aquest Centre suma per a la modernització del sistema públic i privat”.

Fa 32 anys José Gámiz i Jesús Toril van fundar el Centre Mèdic Castelldefels. El passat 4 de juliol el Centre Mèdic Castelldefels va inaugurar la Unitat Quirúrgica amb 600 m2 dedicats a la salut de la persones. Un nou centre destinat exclusivament a la cirurgia menor i major ambulatòria.

El nou centre situat a l'Av. Constitució, 177 compta amb modernes instal·lacions, un equip d'última generació i més de 80 professionals de diferents especialitats.

Copsem les opinions de les següents personalitats

{mosimage}Marina Geli, Consellera de Salut de la Generalitat de Catalunya:

“Em sembla excel·lent la inauguració d'aquest Centre Quirúrgic dotat d'equips d'última generació amb uns professionals excel·lents, que han realitzat una inversió de més de 2 milions d'euros, estic aquí per  agrair-los aquesta inversió”.

 

{mosimage}Ramón Morera, Regidor de Salut i Consum:

“Per a la ciutat és molt important comptar un nou centre i que aquests professionals hagin assumit la inversió d'aquest centre quirúrgic , l'únic a Castelldefels”.

 

{mosimage}Dr. Jesús Toril López, soci fundador del Centre Mèdic Castelldefels:

“Quan vam fundar el Centre mèdic sempre vam aspirar a poder complementar la branca mèdica i ens faltava la quirúrgica, i és un honor comptar amb la Consellera inaugurant aquest centre privat”.

 

{mosimage}Ismael Gámiz Ruiz, gerent del Centre Mèdic Castelldefels:

“Aquestes instal·lacions han estat dissenyades per incorporar un nou concepte dels espais, on la proximitat i la comoditat dels pacients i dels professionals han estat els principals objectius”.

 

{mosimage}Pedro Sanz, 1r Tinent d'Alcalde de Presidència:

“És una satisfacció tenir aquí a la Consellera perquè ha vingut a inaugurar un centre quirúrgic molt ben dotat amb excel·lents professionals. Recordem que els pilars de la societat són la salut i l'educació”.

 

En aquest nou centre es podrà realitzar: Cirurgia general i digestiva, · Cirurgia maxil.lofacial. · Cirurgia ortopèdica i  traumatologia · Cirurgia pediàtrica, · Cirurgia plàstica i reparadora, · Cirurgia estètica, · Cirurgia vascular · Cirurgia major i menor ambulatòria; Dermatologia, Ginecologia, Oftalmologia, Otorinolaringologia, Urologia”.