No tot s’hi val, senyores i senyors!

No tot s’hi val, senyores i senyors!

{mosimage}El finançament aconseguit no és menys bo perquè les teranyines del partidisme l’amaguin…

M’he permès la licència de fer una lliure versió d’un proverbi danès que fa referència al firmament. Desfermada la catalanofòbia quan aconseguim una justa solidaritat (pagàvem 123 per sobre de la mitjana i rebíem menys que la mitjana, ara d’aquest 23 per sobre de la mitjana encara en pagarem 18 per sobre de la resta però ens quedarem el 5 que ens situarà allà on ens pertoca per a poder garantir els serveis bàsics que tant necessitem) i no quedar com els c… que paguem el beure. Quan després d’incompliments podem començar a parlar d’un nou model i els qui s’hi oposen, des de casa, amb la ràbia de qui no ha aconseguit fer caure el govern i preveu una llarga travessia a la intempèrie i des de fora engeguen la màquina de l’atac contra Catalunya. Que s’ho facin mirar! Desautoritzats uns que no van aconseguir canviar el model quan governaven i els catalanofòbics ibèrics que fan com a la pel·lcula: “Coge el dinero y corre” perquè és clar: des de Catalunya es lluita per una distribució més justa per a les persones, tots en surten guanyant del nou model però de cara a la seva galeria atien l’anticatalanisme. Que això encara els doni vots és el que s’hauria de fer mirar aquesta Espanya “canyí” que quan no té arguments, alça l’altaveu de l’odi.

Criden…és bo, caminem!

I si tant molestem, que no es preocupin, n’hi ha que ja fa anys que treballem fent les maletes i quan les tinguem tancades els direm adéu sense cap rancúnia.