Col.legi Can Roca

Col·legi Can Roca

Sóc una mare del col.legi Can Roca que, com quasi la gran majoria, no està gens d´acord amb la imposició del nou horari escolar que si es duu a terme començaria a les 8:30 fins a les 16:30 h, se’ns ha comunicat per web una vegada acabades les clases (així ningú no es pot queixar)i també mitjançant un cartell a la porta de l´escola. També s´ha de dir que, dos o tres dies abans, es va insinuar que no era segur però que ho volien duu a terme. Bé, doncs, els quatre pares que ens representen al consell ens ho havien d´haver comunicat si la resta de pares hi estavem d´acord, tal com s´ha fet en altres escoles, i que ha sortit un no rotund. En aquesta escola han pensat que passaria el mateix i ens ho han imposat sense consulta i una vegada ha acabat el curs perquè així ningú pugui fer res. El cas está en mans d´advocats però ho volem fer públic arreu; també hi ha uns punts on s´estan recollint firmes. Ens agradaria fer-ho públic a través d´aquest diari perquè més gent sàpiga que no tot està perdut.

Gràcies.