Les bicicletes, pel passeig marítim en hores determinades

Les bicicletes, pel passeig marítim en hores determinades

El segon tram del passeig marítim recentment inaugurat podrà ser utilitzat també per les bicicletes, patins i monopatins, però en una franja horària determinada i sempre a una velocitat de 10 km/h com a màxim. Les bicicletes podran passar pel nou tram, fins al 15 de setembre, abans de les 10 hores i després de les 19 hores. La resta de l'any, podran fer-ho contínuament excepte els dissabtes i diumenges de 10 a 15 hores. Els infants també hauran de respectar aquest horari i sempre hauran d'anar acompanyats d'un adult.

Cal aclarir que en el primer tram del passeig marítim (l'antic) no hi ha cap limitació d'aquest tipus per les bicicletes, patins i monopatins.

D'altra banda, cal recordar que els gossos poden passejar per tot el passeig marítim, sempre i quan vagin lligats.