Oberta la inscripció a nous cantaires curs 2009-2010

Oberta la inscripció a nous cantaires curs 2009-2010

{mosimage}T’agrada la música? T’agradaria compartir aquesta afició amb un grup d’amics? T’agradaria cantar en aplecs, festes oficials com la Diada, o festes populars? T’oferim que formis part de la Coral Margalló sigui quina sigui la teva edat, a partir de 16-17 anys.

Iniciem el curs el pròxim 3 de setembre amb un repertori ampli que va des del segle XVI fins a l’època actual, cançó tradicional, popular catalana, contemporània, nadales…  Un repertori adequat a cada ocasió, festes, concerts solidaris, concerts a la fresca, aplecs, aniversaris, cerimònies de graduació universitària i sopars.

Vine i veuràs com és un assaig. El jove director de 25 anys, Enric Gavaldà, amb formació musical al Conservatori Municipal de Música de Barcelona i membre del Cor Interegional de Joves Europeu (CHOIR) d’Alemanya, et farà una prova de veu i et dirà quina corda ets: soprano, contralt, tenor o baix.

La resta depèn de tu. Només has de venir un cop a la setmana -els dimecres-, de 20 h a 21:30 h, amb ganes de cantar i de passar-t’ho bé. Molta il·lusió i aquestes dues coses,  més la teva qualitat humana,  són suficients per adquirir habilitats de cantaire i integrar-te en el grup d’amics que formem la Margalló.Necessitem gent com tu. Anima’t i vine a veure’ns el dimecres 3 de setembre a les vuit del vespre al primer pis de l’Agrupació de Cultura Popular de Castelldefels (Av.Lluís Companys, núm. 6)

També ens pots trobar al web: http://margallo.EntitatsCastelldefels.cat o al telèfon 657 507 698 (Jaume)